28 Eylül 2011 Çarşamba

BAL AZ OLUNCA...

Benim bal üretme yöntemim tamamen ilkel şartlardadır. İlk baharda on çerçeve olan kovanlarıma kat koyar ve ormanda yabani hayvanların ulaşamayacağı bir yere koyarım. Sonbaharda da gidip az miktardaki balı alırım. İşte az miktarda olan bu bal benim için çok kıymetlidir.











İşte arılarımızın bal yaptığı dağların arasında, ormanların içinde, alabalıkların oltalarla tutulduğu yer buralar. Sizleri de gezmeye beklerim. Giresun Doğankent...



Balığı Zübeyir tutmadı tabii.




4 yorum:

  1. Görüntüler çok hoş. Karadeniz bir başka güzel gerçekten. Çok sade ve güzel bir anı yazısı olmuş.Size bir tavsiyem olacak Resimde Zübeyr ismli arkadaş tutmadı demiştiniz, bence bir daha balığa götürmeyin öyle bir bakışı varki size balık bırakmayabilir.Kolay gelsin.
    Farklı Bakış/CAN İSTANBULLU

    YanıtlaSil
  2. ask olsun temel abi, o resim sayesinde bütün istanbul'a ne kadar da iyi balıkcı olduğum hakkında sıkıyordum. bütün söhretime son verdin. okulu bi bitereyim ben size arıcılığı öğreticem, cok balımız olacak. bi de galiba senin arılardan bi 3 tanesi filan maskemden iceri girip canlarına kıydı, yoklama yaptıysan firar sanıp haklarını yeme.

    YanıtlaSil
  3. nerden aklına geldi bilmiyorum ama temel dayı güzelmiş maceraların..

    YanıtlaSil
  4. Başarılı bloğunuzda bize lutfedip ve verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkürlerimizi sunar, yayın hayatınızda grand mobilya firması olarak başarılar dileriz.

    YanıtlaSil