21 Mart 2009 Cumartesi

YAZ GELECEK BURALARA

Arılarda mevcut bayağı azalmış. Ondan da önemlisi, arıların kullanmadığı köşeler nemden etkilenmiş ve küflenmiş. Yada ben öyle gördüm. Bunu düzeltmek için sanırım küflü çerçeveleri değiştirmek gerek diye düşünüyorum.

Biz yazın gelmesini bekleyeduralım, bizim sarı pisi fındık gavsulunun üstünde güneşin keyfini çıkarıyor. Birkaç saatlik keyif de keyifdir onun için ama bizim için hiç de öyle deyil.






Yazın gelmesini bekleyen birileri daha var. O da bizim herif. Yaz gelse de bisiklete binsek diyor. İnşallah yaz gelecek sen bisikletine bineceksin, ben arıların yanına gideceğim. Yaz gelecek buralara....



2 yorum:

  1. Sayın Temel bey,arının gezinmediği yer kontrolden çıkıyor maalesef,değerli ustalarımız bu yüzden üzerine basa basa kışa girerken mutlaka daraltma yapmamızı öneriyorlar.Görevinizde va arıcılık çalışmalarınızda başarı dileklerimle.

    YanıtlaSil
  2. Sayın Temel.Öncelikle yeni sezon hayırlı olsun.Küflü petekleri mutlaka temizleyin.Aksi halde arıya çok vakit kaybettiriyor.Aynı zamanda bal tüketimide artıyor.Ürününüz bol ve bereketli olsun.Saygılarımla.

    YanıtlaSil